zprávy

zprávy

Gratulujeme Maxi k uznání jako high-tech podnik

Ke konci roku 2022 bylo tak velkou ctí, že společnost Maxi Scientific Instruments (Suzhou) Co., Ltd. byla uznána jako high-tech podnik ministerstvem vědy a technologie provincie Jiangsu, ministerstvem financí provincie Jiangsu a provincie Jiangsu. Daňová služba.

Národní high-tech podnik je druh speciální kvalifikační certifikace zřízené státem na podporu a povzbuzení rozvoje high-tech podniků, úpravu průmyslové struktury a podporu národní hospodářské konkurenceschopnosti.Zaujímá zásadní strategickou pozici v národním hospodářském rozvoji.Již více než deset let vlády na všech úrovních a společnosti vždy přikládají důležitost podnikání v oblasti špičkových technologií a přijímají širokou škálu politik a opatření na povzbuzení a podporu rozvoje podnikání v oblasti špičkových technologií.

Uznání high-tech podniků má vysoký vstupní práh, přísné standardy a široké pokrytí.Být high-tech podnikem znamená, že výzkum a vývoj naší společnosti, inovace byly uznány a podporovány státem.High-tech podnik se kdysi stal cílem rozvoje podnikové vědecké výzkumné síly.

Úspěch high-tech podnikání představuje autoritativní uznání komplexní síly naší společnosti, jako je úroveň vědeckých a technologických inovací v našem oboru HPLC (high performance liquid chromatografie).Pro naši společnost je toto uznání důležitým milníkem, který znamená, že naše společnost dosáhla určitých úspěchů v oblasti HPLC a společenských hodnot v dnešní společnosti.Uznání jako high-tech podnik má velký význam pro budoucí rozvoj naší společnosti, a to především v následujících bodech.

1. Preferenční politiky.Uznávané high-tech podniky mohou využívat řadu preferenčních politik v oblasti daní, financí a talentů od národních a místních vlád.Tyto politiky podporují inovace a podnikání a zlepšují rychlost rozvoje a konkurenceschopnost podniků.

2. Technologická inovace.Uznávané high-tech podniky mají schopnost zkoumat a vyvíjet high-tech produkty a technologie, mohou se více zaměřit na technologický výzkum a vývoj, mají více výhod a inovací v technologii a zvyšují přidanou hodnotu a hlavní konkurenceschopnost produktů.

3. Stav odvětví.Identifikované high-tech podniky se těší relativně vysokému postavení a popularitě v oboru, mohou lépe konkurovat a spolupracovat s ostatními předními podniky a dále posilovat právo podniku mluvit a schopnost mluvit v oboru.

Jako národní high-tech podnik bude Maxi Scientific Instruments (Suzhou) Co., Ltd. dále podporovat proces nezávislých inovací a výzkumu společnosti.Budeme i nadále představovat vysoce kvalitní inovační talenty, zvyšovat více investic do nezávislého výzkumu a neustále obohacovat inovační a vývojový potenciál společnosti.


Čas odeslání: duben-06-2023